CEL MAI IEFTIN SI MAI RAPID IMPRUMUT NEBANCAR

Societatile nebancare ofera imprumuturi de bani rapid. Creditele rapide ieftine nu le gasesti la IFN-uri. Creditele rapide nu le gasesti la banci.


Vrei sa obtii bani urgent de la IFN? Vrei sa stii care este cel mai ieftin si cel mai rapid imprumut nebancar? Vrei sa stii ce acte iti sunt necesare si ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a accesa un credit nebancar?

Te-ai hotarat sa iei bani cu imprumut de la societati nebancare si nu stii pe care s-o alegi. Evident ca primul lucru ce-ti trece prin minte e sa obtii cel mai ieftin imprumut, cea mai mica dobanda din piata. Cum afli care este cea mai mica dobanda din piata imprumuturilor nebancare, atata timp cat aceste societati nebancare nu prea se omoara sa afiseze dobanda? Greu de raspuns si mai greu de a te hotara ce credit sa alegi. Intr-o prima faza analizezi nivelul ratelor saptamanale sau lunare, pentru diverse tipuri de imprumut, apoi, te uiti si la rapiditatea cu care poti lua imprumutul si poti dispune efectiv de bani. Dar, primordiala este dobanda si dupa aceea urgenta cu care obtii banii in mana. Evident sunt si persoane care sunt interesate doar de aspectul rapditatii; vor doar sa faca rost de bani urgent, indiferent de costuri, mai ales daca sunt restantieri si n-ar putea accesa alta forma de imprumut, in afara imprumuturilor rapide de la IFN.

Solutia pe care o abordezi intr-un final de decizie, ce a insemnat probabil o serie de demersuri intreprinse pe la rude, prieteni, amici, in incercarea disperata de a face rost de bani, estesa apelezi la institutiile nebancare pentru a lua un imprumut rapid. Ac easta clasa a imprumuturilor rapide este o clasa mai putin restrictiva, ce necesita conditii minimale de indeplinit si mai ales, nu cnteaza trecutul tau ca si creditor.

Poti face rost de bani rapid, printr-un imprumut urgent nebancar, fara garantii, fara giranti, pornind de la 24 de ore si ajungand la 48 de ore. Evident, rapiditatea aprobarii imprumutului si obtinerea banilor in mana depinde in mare de eligibilitatea ta si in al doilea rand de modul cum fiecare institutie nebancara si-a gandit structura acestor credite rapide.


Desi este o solutie flexibila aceea de a apela la un imprumut rapid de la o institutie financiara nebancara, imprumutul rapid sau creditul instant fiind un imprumut destinat in general achizitie de bunuri de stricta folosinta sau unor categorii de cheltuieli curente, totusi imprumutul rapid este, in ciuda aparentelor o specie aparte, prin prisma dobanzilor practicate de societatile nebancare. Dobanzile sunt mari, uneori cifrele sunt halucinante, evident ca aceasta impresie este data si datorita termenelor scurte in care se deruleaza efectiv imprumutul rapid nebancar. Creditul nebancar rapid poate fi un credit online, credit la domiciuliu sau un imprumut facut direct in magazin, la punctele de lucru ale Institutiilor Financiare Nebancare.

Imprumuturile rapide se acorda in maxim 48 de ore de la depunerea cererii (daca esti eligibil). In general, sumele solicitate sunt mici, asa ca nu necesita nici giranti, nici garantii materiale. Singurul inconvenient al acestor credite nebancare este ca sunt mai scumpe decat cele oferite de banci. Exista insa mai multe oferte de imprumuturi rapide pe piata. Unele companii au chiar oferte decente, comparative cu cele ale bancilor din punct de vedere al costurilor.

Iata cateva din ofertele de imprumut rapid puse la dispozitie de institutiile financiare nebancare:

1. ICREDIT - la prima vedere pare a  acorda cel mai rapid credit - "iti aducem banii în 24 de ore, direct la domiciliu", intr-un mod foarte simplu, convenabil, corect si transparent. In plus, clientul este asistat gratuit in completarea solicitarii de imprumut de catre un consultant al firmei. Sumele puse la dispozitie pentru imprumuturile rapide  sunt cuprinse intre 400 si 4000 de lei, insa clientilor noi le pot acorda maximum 1200 de lei imprumut. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale, incasate de consultantii de credit direct de la domiciliul clientului. Daca aveti nevoie de un imprumut, de consultatii si sfaturi financiare, daca doriti sa fiti vizitat de un consultant de credit, puteri sa contactati iCredit telefonic sau prin email. Sediu Central: Bulevardul Basarabia nr. 80, etaj 1, sector 2, Bucureşti. Telefon: 031 7171 100. Email: office@icredit.co.ro

2. TBI CREDIT - este de asemenea o institutie financiara nebancara mobila si flexibila in privinta creditarii, care acorda imprumuturi nebancare pentru nevoi personale cu care poti achizitiona diverse bunuri din magazinele partenere TBI Credit. Tot la TBI Credit mai gasesti pe langa creditul de nevoi personale si creditul de bunuri, creditul auto full option, cardul de credit si creditul pentru sanatate. Aici ai avantajul ca poti sa iti stabilesti singur propriul plan de rambursare a imprumutului si sa iti negociezi dobanda atunci cand vrei sa rambursezi anticipat sumele imprumutate. Si, foarte interesant, esti scutit de plata oricarei dobanzi daca returnezi in totalitate imprumutul nebancar intr-un interval de 2 luni (56 zile de gratie). De asemenea, compania poate pune la dispozitia clientului o asigurare de somaj, adica: intr-o astfel de situatie, compania de asigurari preia plata ratelor imprumutului nebancar pe perioada somajului. Pentru a lua legatura cu TBI Credit, puteti sa telefonati la 0215 298 600, email: office@tbicredit.ro, sau puteti sa va deplasati la sediul central din Str. Puiul lui Zamfir, nr. 8-12, sector 1 Bucuresti.

3. PROVIDENT - este una dintre cele mai mediatizate IFN-uri. Ei nu acorda imprumuturi prea mari (sumele de bani pe care le poti imprumuta variaza intre 500 si 3500 de lei), insa daca te imprumuti prima oara de 800 de RON platesti o rata destul de mica saptamanal 40 RON si dupa 3, 4 luni poti face un alt imprumut care il achita automat pe cel initial si iti mai si ramane restul de bani, dar iti creste si rata saptamanala. Nu poti returna imprumutul nebancar rapid, dar dobanda e acceptabila: la 800 ron, platesti inca aproximativ 300 ron. Costurile imprumutului par a fi la vedere, fara alte costuri sau comisioane ascunse. Pe site-ul Provident aveti un calculator unde va puteti calcula ratele sxaptamanale aferente sumei pe care doriti s-o imprumutati. Daca doriti sa luati legatura cu Provident, puteti sa sunati la nr de telefon 021 2 75 75 75, sau sa accesati online site-ul Provident.

4. CETELEM – Credite nevoi personale fara garantii - Credite personalizate - "Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP – creditul pentru nevoi personale: un produs financiar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem te ajuta sa-ti realizezi acum planurile, oricare ar fi ele." Apelati telefonic Cetelem, la numarul: 021 312 02 20, sau prin email: office@cetelem.ro. Adresa Cetelem: Str. Clucerului, nr. 78-80, Sector 1, Bucuresti.

5. VIVACREDIT - o companie care promoveaza sistemul de imprumut pana la salariu. Ei se adreseaza persoanelor care se confrunta cu cheltuieli neprevazute si au nevoie de bani urgent, doar pentru o perioada scurta de timp. La VIVACREDIT aplici online, in doar 10 minute si in cateva ore ai aprobarea creditului (uneori dureaza chiar si cateva minute). Pentru a contacta Viva Credit, puteti sa sunati la telefonul: 021 303 0080, Email" info@vivacredit.ro. Adresa Viva Credit: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii, 16, Sector 4, Bucuresti.

6. FORTZA ROSSA (FRFS) - o institutie financiara nebancara care acorda credite ultra-rapid, in doar 24 de ore, si care are costuri foarte reduse: dobanda anuala de 9.9% si DAE incepand de la 15.9%. Acorda imprumuturi intre 1000 si 100000 lei, insa si conditiile de creditare sunt un pic mai rigide. Daca doriti sa contactati Forza Rossa Financial Services, puteti s-o faceti la telefon: 0213 878 707 si Email: contact@frfs.ro. Adresa FRFS, Calea Victoriei, Nr. 1-5, Sector 3, Bucuresti.

7. SIMPLU CREDIT -  o societate nebancara ce ofera credite pentrru persoane fizice si juridice. Pentru clientii Simplu Credit ce le recomanda serviciile exista o recompensa de 50 de lei reducere pentru urmatoarea rata, la fiecare persoana eligibila in a accesa un imprumut. De asemenea, clientii care achita ratele la timp, la un credit de nevoi personale, beneficiaza de o reducere de 5% din rata lunara. Simplu Credit se prezinta ca institutia nebancara ce solicita cele mai putine acte necesare pentru un credit, toate veniturile indifierent denatura lor fiind luate in calcul (PFA, dividente, etc). Decizia de acordare a acreditului se comunica in maxim 48 de ore. Creditele nu au costuri ascunse, iar clientii beneficiaza de asistenta pentru orice problema legata de procesul de creditare. Daca doriti sa contactati Simplu Credit, puteti s-o faceti la telefonul 021 404 82 96 si Email:  office@simplucredit.ro. Adresa Simplu Credit: Sos. Pantelimon, nr. 91, Bl. 403, Sector 2, Bucuresti.

Acestea sunt cateva din ofertele de imprumuturi nebancare rapide din piata. Le-am ales pentru ca aceste societati nebancare sunt cele mai cunoscute de dumneavoastra, fiind si cele mai importante institutii financiare nebancare din Romania. Ofertele creditelor rapide sunt mult mai numeroase, fapt ce tinde sa diversifice serviciile de creditar rapida si mai ales sa ieftineasca aceste tipuri de produse financiare. Deocamdata dobanzile sunt destul de ridicate, insa, trebuie sa recunoastem ca sunt cele mai flexibile si lejere credite din piata, deci, pentru un client ce nu este eligibil pentru alte tipuri de credite, sunt exact ceea ce trebuie.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto