CREDITE NEBANCARE PENTRU RESTANTIERI

De unde mai pot face rost de bani restantierii bancilor? Cine acorda credite nebancare pentru restantieri?

Vin pe adresa noastra o serie de intrebari legate de cei ce figureaza ca restantieri in Biroul de Credit. Oamenii vor sa faca rost de bani si doresc sa afle ce institutii acorda imprumuturi restantierilor.

Ce institutii acorda credite restantierilor? Daca figurezi cu restante in Biroul de Credit mai poti accesa un imprumut nebancar? Cine acorda astfel de imprumuturi nebancare restantierilor bancilor?

O parte dintre cei ce au accesat credite imobiliare ipotecare in perioada 2006 - 2007, din cauza fluctuatiilor valutare, in special, desi poate venitul le acoperea rata imprumutului la un moment dat, au ajuns in baza de data a Biroului de Credit.

Acesta este motivul pentru care nu mai pot imprumuta bani de la banci. Uneori chiar si la o intArziere de cateva zile la plata ratei te plaseaza pe lista neagra a bancilor si vei figura in Biroul de Credit.

Trebuie sa stii ca si in aceste conditii, adica chiar daca figurezi ca restantieri in Biroul de Credit, daca n-ai achitat ratele unui imprumut mai vechi sau daca ai intarzieri in plata ratelor unui imprumut, sansele de a obtine un nou credit sunt mari. Si asta deoarece si restantierii bancilor pot obtine bani, chiar foarte usor si rapid, de la IFN-uri.

Institutiile Financiare Nebancare isi mizeaza unele produse financiare tocmai pe aceasta categorie aparte de clienti, si anume, restantierii, rau platnicii, cei ce apar inscrisi in Biroul de Credit. In acest fel toata lumea castiga, si IFN-ul si clientul, care in alte conditii n-ar fi avut de unde face rost de bani pentru ca nimeni nu-i acorda imprumuturi.

Nu trebuie sa va ingrijorati inainte de a solicita un credit nebancar ca nu-l veti obtine. Chiar daca figurati ca restantier si sunteti inscris in Biroul de Credite si chiar daca IFN-ul va verifica bonitatea, decizia de a va acorda imprumutul va fi luata insumand toti factorii, nu numai faptul ca figurati cu restante in baza Biroului de Credite.

Ecident, trebuie sa stiti ca si costurile acestor imprumuturi rapide pentru restantieri sunt mari, dobanda practicata de Institutiile Financiare Nebancare pentru aceste produse financiare este mare.

Suma maxima care poate fi imprumutata rapid este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.

Imprumuturile nebancare pentru restantieri par ascunse in valtoarea ofertelor IFN-urilor, insa, nu trebuie sa disperati, aceste societati ofera credite restantierilor, singura problema pe care o veti avea este aceea ca dobanda este mare.

Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Bancherii spun ca la acest moment, in Biroul de Credite figureaza sapte milioane de romani. 3 milioane nu au restante, iar doua milioane au intarzieri de cel mult 60 de zile. Acest fapt ne da totusi sperante ca la un moment dat bancile vor fi nevoite sa ii ia in consideratie si pe clientii care apar cu restante in BC. Acum ramane de vazut daca pentru ei conditiile vor ramane aceleasi ca pentru orice alt client sau daca vor fi mai mari.

Partea buna este insa aceea ca in piata sunt tot mai multe institutii de credit nebancare, iar acest fapt duce la o oarecare scadere a dobanzilor.

Ca informatie aparte, in ultima vreme, au inceput si unele banci sa nu mai tina cont de Biroul de Credite la ofertele de imprumuturi, deci, sansele de a obtine un credit chiar daca esti restantier au crescut substantial.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto