Imprumut rapid fara loc de munca, dar cu o dovada certa a venitului

Pot sa imprumut bani daca n-am carte de munca, dar pot dovedi ca am un venit permanent?


Inainte de a da un raspuns ferm trebuie sa stiti ca aceasta intrebare este una ce da batai de cap in zilele noastre, motivul fiind generat de grasul de indatorare de care toate institutiile financiare trebuie sa tina cont.

Daca ne gandim ca in ultima vreme a crescut numarul somerilor, au scazut veniturile inregistrate pe cartea de munca, au crescut veniturile ilicite sau munca la negru, putem sa ne imaginam usor de ce oamenii cauta imprumuturi rapide fara carte de munca, fara a li se solicita un fluturas de salariu, dar, uneori au posibilitatea de a demonostra existenta unor venituri cu caracter permanent.

Si acum, revenind la intrebarea noastra, raspunsul este clar DA. Da, exista societati nebancare, IFN-urile, ce acorda imprumuturi rapide fara un loc de munca stabil, adica fara carte de munca, insa, doar in cazul in care poti dovedi ca ai un alt venit permanent pe durata derularii creditului.

Cei mai multi dintre clientii Institutiilor Financiare Nebancare au in general venituri destul de mici, sunt in special oameni amarati, motiv pentru care unele dintre produsele financiare puse la bataie de Institutiile Financiare Nebancare li se adreseaza in mod direct, adica, sunt special concepute pentru aceasta categorie de cetateni, in conformitate cu leagea, insa, in conditii de eligibilitate mult mai permisive. Aceasta clasa de imprumuturi nebancare este numita in piata "credite rapide", ea existand sub diverse forme, derivate in functie de perioada de imprumut ("pana la salariu"), de felul cum este administrat creditul ("la domiciliu"), etc.

Multi dintre cei ce cauta totusi aceste credite rapide vor sa ia imprumuturi fara adeverinta de venit ori fara carte de munca. Din cate stim noi, pentru a accesa un imprumut rapid fara adeverinta de venit, ai nevoie de o garantie; acestea sunt creditele ipotecare. Pentru aceste credite rapide cu garantii, n-ai nevoie neaparat de o justificare a venitului, pentru ca institutia financiara isi asigura investitia tocmai recurgand la garantia solicitata.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto