Sfaturi in privinta imprumuturilor nebancare de la Credius

Credius ne sfatuieste sa ne imprumutam in mod responsabil, fara a ne afecta situatia financiara


Daca vreti parerea noastra despre produsele financiare de la Credius, va putem spune ca sunt foarte clar delimitate. Spre exemplu, nu incape nicio neintelegere in categorisirea de credite cu adeverinta de venit si credite fara adeverinta de venit. Practic nici nu ai ce pareri sa exprimi in atare conditii. Nu vorbim de ceva neclar. Exprimarea este cat se poate de coerenta si pe intelesul tuturor clientilor. Discutam de doua produse financiare, cu adeverinta si fara adeverinta, ce sunt diferentiate prin dobanda. Deci, nimic neclar.

De ce sustinem aceasta parere pozitiva in privinta categorisirii clare a creditelor oferite? Pentru ca in piata financiara, atat la banci, dar mai ales la IFN-uri, exista exprimari neclare, fapt ce duce in eroare clientii. Spre exemplu, exista IFN-uri ce nu-si definesc imprumuturile pe care le acorda, in mod clar si precis; aceste IFN-uri isi definesc produsele ori produsul financiar prin zeci de exprimari, care mai de care mai atragatoare, doar de dragul de a da credite. Spre exemplu, creditele pana la salariu la unele IFN-uri se regasesc sub diverse forme: microcredite, credite online, urgente, doar cu buletinul, pe termen scurt, rapide online, fara acte, cu acte putine, fara adeverinta, etc.

O societate nebancara cum multe ar trebui sa fie, Credius isi atentioneaza clientii sa nu se imprumute excesiv si sa-si cantareasca bine situatia financiara.

Iata si care sunt cele trei sfaturi retinute de noi, de la Credius:

- sa nu solicitam credite in mod irational;
- sa nu cumparam bunuri daca nu ne sunt de folos;
- sa nu ne periclitam viitorul financiar si libertatea apeland la tertipuri pentru a ne imprumuta.

Imprumutul responsabil este o problema ce ar trebui sustinuta de toate societatile financiare din piata, fie ele banci ori IFN-uri.

Spre exemplu, in privinta creditelor pana la salariu, Credius ne sfatuieste sa rambursam creditul in ziua cand luam salariu, si sa nu rostogolim imprumutul, care se va scumpi considerabil dupa incheierea contractului initial.

De asemenea, Credius ne sfatuieste sa nu apelam la initiative de genul "prefer sa platesc penalitati si mai intarzii cu plata ratelor".

In fine, este bine sa ne facem socoteala in mod atent si responsabil si sa nu ne imprumutam doar pentru ca se poate.

Parerea noastra despre Credius este aceea ca este o societate nebancara responsabila, ce ofera credite pentru toate buzunarele, cum s-ar zice.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto