Vrei un card de credit destept?

De acum ai cumparaturi in rate cu dobanda 0, cu bonus si perioada de gratie la cardul de credit destept de la Banca Romaneasca


Indiferent de motivul pentru care vrei sa faci rost de o suma de bani, apeland la un card de credit, fie ca vrei sa-ti mobilezi bucataria, sa-ti cumperi masina de spalat ori frigider, poti sa o faci simplu, in conditii optime cu oferta celor de la Banca Romaneasca.

Cardul de credit Destept iti ofera o sansa unica de a transforma minusul din buget intr-un plus destept.

Ai o dobanda 0%, daca alegi sa platesti in rate: 3, 6 sau 12 rate automat in magazin.
Mai ai si 2% bonus la cumparaturile din magazin.

Daca vrei o casa cu de toate si minus la calculele, acum ai oportunitatea sa-ti analizezi mai bine bugetul si sa-l reechilibrezi destept cu cardul de credit de la Banca Romaneasca.

Beneficiile destepte le poti obtine utilizand zilnic cardul de credit de la Banca Romaneaasca. Primesti banii inapoi pe card daca vei cumpara din supermarket-uri din benzinarii ori prin agentii de turism si magazine de electronice si electrocasnice.

Daca in anul anterior au efectuat cumparaturi de mini 1.000 de lei lunar, atunci nu vei mai avea niciun cost anual. Acest card de credit destept iti anuleaza costurile anual, la o utilizare frecventa.

De acum poti cumpara fara griji, relanxandu-te si bucaurandu-te de o viata linistita. Folosind cardul de credit destept la cuparaturi te bucuri de un instrument sigur, modern si flexibil pe o perioada nelimitata.

Ratele destepte iti poti aduce cumparaturi cu dobanda 0 si 0 comision de adictivare pentru cumparaturi de cel putin 200 de lei.

Bonusurile la cumparaturi variaza intre 1 si 2% in functie de tipurile de cumparaturi si de perioada in care cumpari.

Ai si o perioada de gratie binemeritata de 61 de zile de care poti profita in timpul vacantelor, spre exemplu, pentru a nu-ti ingreuna bugetul.

Pe langa aceste avantaje, mai ai si: acces grauit la cont, serviciul de alerta prin SMS, modalitati variate de rambursare, etc.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA