Flexicredit - credit fara ipoteca

Stiai ca poti sa iei un credit bancar de nevoi personale intr-un timp foarte scurt?


De acum nu mai trebuie sa astepti zile intregi pentru a obtine un credit de nevoi personale bancar, caci lucrurile s-au simplificat enorm si la banci.

Spre exemplu, cei de la Raiffeisen, cu al lor produs conuscut Flexicredit, vine tocmai sa confirme cele afirmate de noi mai sus, anume, ca se poate contracta un credit bancar chiar astazi. Deci, nu lasa pe maine planurile tale, iar daca ai nevoie de bani, nu ocolii bancile doar pentru ca ai ideea preconceputa ca nu poti sa te imprumuti rapid.
Uite ca se poate si rapid si usor! Flexicreditul este un produs care indeplineste aceste conditii.

Vrei sa obtii astazi un credit de nevoi personale chiar astazi? De acum ai aceasta posibilitate, deci nu mai sta pe ganduri si informeaza-te!

Haideti sa vedem impreuna care sunt caracteristicile principale ale acestui credit de nevoi personale.

Valoarea maxima ce poate fi accesata este de 15.000 de euro, echivalent in lei, ar perioada de rambursare este cuprinsa intre 6 luni si 60 de luni. Garantiile nu sunt necesare.

Exemple de costuri:
- pentru un imprumut de 5.000 de lei, pentru un an de zile, rata dobanzii este de 13,52%, iar daca aplici online (https://www.raiffeisen.ro) si incasezi veniturile prin Raiffeisen Bank, obtii o oferta speciala de 11,92%. Rata lunara in acest caz este de 452 lei, valoarea totala de plata ajungand la 5.433 lei.
- pentru o suma imprumutata de 10.000 de lei, pe o perioada de 3 ani, rata dobanzii ramane aceeasi, suma de plata lunara fiind de 235 lei, iar suma totala de rambursat de 13.622 lei.
- pentru un imprumut de 50.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, rata dobanzii ajunge la 9,52%, iar in cazul in care aplici online si incasezi veniturile prin Raiffeisen Bank, dobanda ajunge la 7,92%. Suma totala de rambursat va ajunge in final la 61.014 lei, iar rata lunara la 1.055 lei ori de 1.016 lei, in cazul promotiei.

Pentru a accesa un credit de nevoi personale - Flexicredit, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 65 de ani, sa ai minim 160 de euro venit net lunar si un vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca. De asemenea, o atentionare din partea celor de la Raiffeisen este aceea ca nu pot aplica pentru acest credit persoanele care sunt executate pentru alte credite ori cele care au avut rate rambursate cu intarzieri mari si repetate.

Documentele solicitate: buletinul de identitate al tau si la sotului/sotiei, daca este cazul. Cu buletinul de identitate la tine, te poti prezenta la o unitate Raiffesein sa semnezi acordul de consultare al bazei de date ANAF, act ce inlocuieste adeverinta de venit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto