ING Personal - acte necesare

Care sunt actele necesare pentru a contracta un credit de nevoi personale ING pe loc?


Noul credit de nevoi personale ING pe loc 2016 este un credit bancar prin care poti accesa sume de maxim 90.000 de lei, fara multe acte, intr-un timp record.

Creditul de nevoi personale ING 2016 are o dobanda de la 9,25% pe an si pentru a-l accesa, poti sa aplici online.

Acte necesare pentru accesarea unui credit pe loc ING 2016:
1. Pentru salariati ori pensionari, daca veniturile snt raportate la ANAF:
- este nevoie doar de BULETIN si atat si de cardul ING.

2. Pentru salariatii si pensionarii care nu au veniturile raportate la ANAF este nevoie de urmatoarele acte:
- aeverinta de salariu in format ING
- adeverinta de venituri pentru anul anterior.

Dupa ce iti este analizata cererea de creditare, in cazul in care imprumutul ti-a fost aprobat, ve-ti semna un contract de credit, un acord de consultare al bazei de date ANAF, acordul de consultare Biroul de Credit si cererea de aderare la asigurarea ING Credit Protect. In care in care sunteti casatorit(a), si sotul ori sotia trebuie sa completeze si sa semneze acordul de consultare al Biroului de Credit.

Evident, daca vrei sa scapi fara multe drumuri la banca, trebuie intai sa download-ati, sa printati si sa completati formularele si celelalte acte necesare pentru accesarea creditului ING personal pe loc.

Pentru a primi un astfel de credit de nevoi personale de la ING Bank, trebuie sa urmaresti cu atentie informatiile furnizate pe platforma online a bancii, pe care vom incerca si noi in continuare sa le 'traducem' pentru dumneavoastra.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa va imprumutati, un credit este o responsabilitate pe care trebuie sa fiti constienti ca v-o asumati. Deci, analizati cu grija inainte sa semnati contractul de credit toate detaliile si fiti siguri ca ati inteles toate aspectele, in special cele legate de costuri, de dobanda, de penalizari.

Un ritm foarte rapid de accesare a-l unui credit de nevoi personale l-au lansat in piata cei de la ING. Al lor credit personal pe loc este unul din cele mai rapide produse financiare bancare din piata. Conditia esentiala pentru scurtarea perioadei de accesare este acceptul tau de consultare a bazei de date ANAF. Evident, trebuie sa si ai venituri raportate la ANAF, altfel, trebuie sa te asiguri ca ai celelalte acte necesare solicitate de banca.

De pe site-ul bancii poti afla care sunt costurile de accesare al unui credit ING personal pe loc si care sunt acele acte necesare pentru accesarea lui. Daca veniturile iti sunt raportate la ANAF, poti sa te prezinti in orice sucursala ING Bank si sa iei un credit rapid de nevoi personale doar cu buletinul.

Dobanda variaza intre 9,25 si 12,25% si este fixa pe intreaga perioada de derulare a contractului de imprumut. Perioada de creditare poate varia intre 1 si 5 ani.

Suma maxima ce poate fi accesata variaza si ea intre 2.000 si 90.000 de lei.

Pentru accesarea unui credit ING personal 2016, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
- sa fiti cetatean roman cu rezidenta in Romania
- sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 63 ani (femei) ori 65 de ani (barbati). In cazul navigatorilor varsta maxima este de 55 ani.
- sa ai un venit de minim 750 de lei
- sa ai vechime de minim un an vechime si de minim 6 luni la ultimul loc de munca, fara intreruperi mai mari de 30 de zile in ultimul an.

Pentru accesarea unui credit ING pe loc doar cu buletinul, este nevoi ca veniturile tale sa se gaseasca in baza de date a celor de la ANAF.

Din 2016, ING Bank are un protocol cu ANAF de verificarea a veniturilor viitorilor clienti, cu acordul scris al acestora.

Aceasta procedura de verificare a bazei de date ANAF a fost deja preluata si de alte banci comerciale; practic, in acest moment, majoritatea bancilor mari practica aceasta solutie de verificare a veniturilor.

Indiferent ca esti salariat ori pensionar, actul de identitate este singurul act necesar pentru accesarea unui credit de nevoi personale ING in 2016, cu conditia ca veniturile tale sa fie inregistrate in baza de date ANAF.

Actele necesare pot fi mai multe insa, daca nu ai veniturile inregistrate in baza de date ANAF. Asadar, poti accesa un credit de nevoi personale ING in 2016 si daca nu ai veniturile declarate la ANAF.


Totusi, pentru aceasta, cel mai probabil nu trebuie sa fii restantier inregistrat in Biroul de Credit pentru ca de obicei nicio banca nu-i accepta pe cei rau platnici.

Putem conchide prin a afirma ca acest credit ING de nevoi personale 2016 este unul dintre cele mai rapide moduri prin care poti obtine bani cash.

Suma se primeste pe loc: odata ce ai ajuns la sediul bancii cu actele necesare vezi daca esti eligibil si inchei un contract. Dupa aceea nu ramane decat sa te folosesti de banii imprumutati asa cum ai planuit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto