Credit nebancar cu dobanda de 9,9%

TBI Credit ofera un credit nebancar de nevoi personale cu o dobanda de 9,9%


Pentru ca suntem intr-un senzon in care cheltuielile dau navala, si stim cat de greu este sa gasesti un imprumut decent, ne-am gandit sa cautam astazi printre oferte si variante mai accesibile din punctul de vedere al dobanzii.

Una dintre aceste oferte, care noua ne-a atras atentia am descoperit-o la cei de la TBI Credit. Al lor credit de nevoi personale vine cu o dobanda mica de 9,9%. Mai mult de atat, acum este si o promotie la acest imprumut.
Aprobarea creditului se face rapid, cu minim de acte, in mod flexibil si transparent.

Suma maxima ce poate fi accesata este de 5.000 de lei, echivalent in lei. Perioada de accesare este cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

Ca sa accesezi acest credit nebancar de la TBI Credit, trebuie sa ai o varsta intre 24 si 75 de ani si un venit minim de 5000 de lei. Angajatii, trebuie, de asemenea, sa aiba o vechime de 12 luni neintrerupt in munca.

Pentru informatii detaliati, puteti vizita platforma celor de la TBI Credit

Actele solicitate:
- copie dupa buletin
- adeverinta de venit ori talon de pensie
- cerere de credit completata
- acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cererea de credit contine urmatoarele rubrici: suma solicitata, prenume, nume, CNP, telefon mobil, telefon fix, adresa de email, adresa din buletin, oras, judet, cod postal, status profesional, angajat din data de, venit net lunar. Urmeaza sa bifati ca sunteti de acord cu transmiterea, prelucrarea si consultarea Biroului de Credit.

Un exemplu de calcul oferit de cei de la TBI Credit: pentru un imprumut de 10.000 de lei, contractat pe o perioada de 12 luni, rata lunara este de 935,08 lei. Acest credit are o dobanda anuala efectiva de 24,14%. Suma totala de plata, la finalul celor 12 luni, ajunge la 11.221,01 lei.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto