Hora Credit ofera imprumuturi de bani fara ipoteca

Daca vrei un credit simplu, fara garantii, fara comisioane, poti apela la un produs financiar oferit de cei de la Hora Credit


Un IFN aparut recent pe piata financiara din Romania, Hora Credit acorda imprumuturi rapide de bani, sigur si de incredere, fara comisioane, fara giranti ori garantii ipotecare.

Pentru a solicita un imprumut de la acest IFN, trebuie sa urmati niste pasi simpli: sa va deschidezi un cont pe platforma online a IFN-ului, sa alegeti suma dorita, perioada si sa va calculati costurile (utilizand calculator pus la dispozitie pe prima pagina a site-ului) si sa purcedezi la a aplica online propriu-zis.
La pasul urmator iti vei introduce datele personale (nume, prenume) si un numar de telefon, urmand a te inregistra pe platforma.

Pentru solicitare, trebuie sa ai minim 19 ani, sa ai o copie scanata dupa buletin si un cont bancar unde sa primesti banii, daca iti este aprobat imprumutul.

Programul cu publicul al celor de la Horia Credit este de luni pana vineri, de la 8 la 20. Adresa societatii: Hora Credit IFN SA - Splaiul Unirii, nr. 16, Cladirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucuresti. Informatii suplimentare puteti solicita si la adresa de email info@horacredit.ro.

Valoarea pe care o poti imprumuta de la Horia Credit poate varia intre 100 si 3000 de lei, iar perioada de creditare intre 1 si 30 de zile. Aceste caracteristici fac din produsul financiar oferit de cei de la Horia Credit un microcredit in toata regula.

Asadar, poti accesa un microcredit in mod rapid si simplu, fara garantii, giranti, fara batai de cap. Totul se deruleaza online, discret si comod.

Actele necesare solicitate de Horia Credit: copii scanate dupa actul de identitate si dupa extrasul de cont pe ultima luna. In cazul in care nu ai extras de cont, vei avea nevoie, la alegere de: o adeverinta de venit, un fluturas de salariu, orice alt document relevant pentru dovedirea veniturilor tale constante lunare.

Daca imprumutul iti este aprobat, vei fi anuntat prin SMS ori prin email de acest lucru.

Rambursarea se poate face prin mai multe metode: fie prin internet banking ori prin deplasare la o bancare, fie puteti sa va deplasati la o locatie ZebraPay unde puteti efectua plata in mod simplu (detalii suplimentare despre metodele de rambursare gasiti pe platforma online a IFN-ului - https://horacredit.ro/faq.xhtml.

In cazul in care vrei sa reesalonezi imprumutul ori sa-ti extinzi perioada de imprumut cu un numar similar cu prima perioada accesata, o poti face in liimita a 360 de zile. Nu puteti depasi acest termen.

In cazul in care vrei sa rambursezi anticipat, o poti face fara probleme, societatea iti va calcula dobanda in functie de perioada efectiva de imprumut.

Poate aplica pentru un credit orice cetatean cu rezidenta in Romania cu varsta intre 19 si 75 de ani.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto