Imprumut bancar fara adeverinta de venit

Daca esti in cautarea unui imprumut fara garantii, acordat fara adeverinta de venit, ai la dispozitie mai multe produse bancare de gen


De acum bancile ofera credite fara adeverinta de venit, verificarea bonitatii clientilor in acest caz efectuandu-se pe baza informatiilor solicitate de la ANAF, cu acordul clientilor.

Obtinerea unui credit bancar fara adeverinta nu mai este o utopie, asa cum era vazuta in urma cu cativa ani. Acordul pe care multe banci comerciale l-au incheiat cu cei de la ANAF, le permite acestor institutii financiare sa solicite informatii despre veniturile clientilor, obtinand in prealabil acordul acestora.
Cu alte cuvinte, poti sa te deplasezi la o agentie a unei banci doar cu buletinul, sa iti dai acordul de verificare a bazei de date ANAF cu privire la veniturile tale, si in cateva ore poti pleca acasa cu suma de bani dorita.

Printre primele banci care au aderat la acest sistem de identificare a veniturilor se numara: ING Bank, Banca Romaneasca, Idea Bank, Raiffeisen Bank, CEC Bank, BRD, Banca Transilvania, etc.

Pentru ca Asociatia Bancilor din Romania a semnat un parteneriat cu ANAF, de acum bancile pot solicita informatii privind veniturile clientilor (cu un acord prealabil semnat de client).

Daca vrei sa obtii un imprumut bancar fara adeverinta de venit poti s-o faci fara probleme daca ai un venit stabil, taxabil care ti-a fost inregistrat la ANAF.

Ideea e ca, indiferent de natura creditului, fie ele garantat ori negarantat, tot trebuie sa ai venituri pentru a ti se aproba imprumutul. Chiar daca vrei sa iei un credit cu garantie ipotecara, tot trebuie sa dovedesti ca detii veniturile necesare pentru a-ti plati la timp ratele aferente. Asadar, venitul este principala cerinta solicita de banci peste care nu se trece, indiferent de natura garantiilor solicitate de acestea. Faptul ca, nu ti se mai solicita adeverinta de venit, ci doar acordul de consultare a bazei de date ANAF, asta nu inseamna ca poti solicita un imprumut bancar fara venituri. Obtinerea unui credit bancar fara adeverinta de venit nu presupune nicidecum inexistenta veniturilor stabile lunare.

Sintetizand, poti merge la banca sa soliciti un credit bancar fara adeverinta de venit, insa, nu-l vei obtine daca nu ai venituri lunare stabile care sa-ti permita sa platesi la timp ratele aferente imprumutului solicitat. Fiindca nu ti se solicita adeverinta de venit, ci doar acordul de inspectare a bazei de date ANAF, bancile au ales o denumire expresiva pentru produsele lor financiare: credit pe loc fara adeverinta, credit pe repede inainte fara adeverinta, credit fara adeverinta de salariu, etc.

Asadar, nu poti solicita un credit bancar daca nu ai venituri constante si un grad de indatorare rezonabil.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto