10.000 de lei bani imprumut pana maine

Daca ai o urgenta si vrei sa obtii 10.000 de lei bani imprumut pana maine, noi iti oferim cateva idei


Ofertele din piata financiara din Romania, care sa presupuna creditarea in maxim 24 de ore a unei sume de 10.000 de lei, le gasiti atat la IFN-uri cat si la banci.

Desi pentru un cetatean cu venituri medii, nu pare o suma enorma, pentru cineva care castiga salariul minim pe economie, si nu duce acasa mai mult de 700 - 800 de lei lunar, 10.000 de lei pare o suma fabuloasa. Va imaginati ca aceasta suma de bani reprezinta salariul pe un an de zile pentru aceste persoane.
Asadar, dorim sa delimitam clar nevoile de posibilitatile inanciare. Cu alte cuvinte, poti tu sa ai nevoi multiple, daca nu ai posibilitatea sa rabursezi ce imprumuti, mai bine nu te imprumuti. Lasand la o parte ideea ca nu te-ai calitifica in mod normal pentru un imprumut de 10.000 de lei, cand tu ai astfel de venituri nete lunare.

Insa, lansand la o parte aceste aspecte legate strict de eligibilitate, haideti sa vedem si incotro va puteti indrepta pentru a solicita 10.000 de lei bani imprumut pana maine.


1. Solutii bancare


Daca ar fi sa luam in considerare doar reclamelele, cu siguranta puteti apela la
- ING Bank - o banca care ne transmite ca putem lua un 'credit pe loc', fara adeverinta de venit. Inspectarea veniturilor facandu-se prin verificare directa la ANAF, daca va dati acordul in acest sens.
- Banca Romaneasca - ofera la randu-i credite bancare rapide, tot in baza aceluiasi protocol incheiat cu ANAF. Daca indeplinesc conditiile de eligibilitate, clientii acestei banci pot pleca cu suma de bani dorita chiar in aceeasi zi.
- CEC Bank - este o alta banca la care puteti apela pentru un credit bancar de urgenta, si unde cu siguranta va puteti imprumuta 10.000 de lei, daca vniturile pe care le aveti va permit acest lucru.
- Banca Transilvania - ofera de asemenea bani imprumut in regim de urgenta, daca va dati acordul de inspectare a veniturilor in baza de date ANAF. Insa, sumele pe care le puteti solicita de la aceasta banca, fara adeverinta de venit nu pot depasi 5.000 de lei.
etc.


2. Solutii nebancare


Chiar daca in aparenta, creditele nebancare sunt mult mai usor de accesat, majoritatea IFN-urilor nu acorda sume mari de bani, sume ce nu depasesc de regula 2.000 de lei. Exista si exceptii insa printre IFN-uri.
Asadar, iata cateva dintre societatile nebancare la care puteti apela pentru obtinerea a 10.000 de lei bani imprumut pana maine:
- Credius - ofera sume de bani cuprinse intre 600 si 30.000 de lei. Conditiile de eligibilitate sunt lejere, insa, trebuie sa puteti face dovada ca detineti veniturile necesare pentru rambursarea la timp a imprumutului, in conditiile stabilite initial - cu alte cuvinte ca va platiti la timp ratele.
- Provident, ofera sume de bani intre 500 si 10.000 de lei, insa, singura posibilitate sa obtineti banii in 24 de ore, adica pana maine este aceea de a apela la serviciul lor de gestionare la domiciliu a imprumutului. Altfel, pentru accesare, aveti nevoie doar de buletin si o dovada de venit (fluturas de salariu, adeverinta de venit, cupon de pensie).
- Onnen - ofera sume de bani intre 1.000 si 10.000 de lei, cu aplicare online si banii in cont in mai putin de 24 de ore. Poti sa imprumuti suma necesara de bani, insa, se tine cont de veniturile tale si de ceea ce poti sa platesti lunar.
- Cetelem ofera sume de bani cuprinse intre 1.000 si 225.000 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Ratele sunt fixe, fara documente de venit, dobanda de doar 7,9%. Avand in vedere procedurile de creditare, consideram ca suntem la limita obtinerii unui credit in 24 de ore, tinand cont ca accesarea unui imprumut Cetelem presupune completarea documentelor online, printarea acestora si trimiterea lor catre cei de la Cetelem.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto