Parinti, sunteti gata de scoala?

Cheltuielile cu scoala va pot da batai de cap, iar solutia poate fi un credit de nevoi personale


Creditul FIT si Cardul Destept de Cumparaturi iti ofera solutia perfecta pentru un inceput de an scolar potrivit.

Banca Romaneasca ne pregateste de scoala, oferindu-ne o solutie de acoperire a cheltuielilor numeroase in aceasta perioada.

Toamna, pe langa cheltuielile aferente rechizitelor scolare, mai intervin si cheltuielile pentru conservele de iarna, cheltuielile destinate unor reparatii atat de necesare premergatoare sezonului rece.
Te poti pregati de 'aventura cunoasterii', elibernadu-te de povara cheltuielilor pe termen scurt, asa cum iti propun cei de la Banca Romaneasca.

Si acum, haideti sa vedem care este oferta lor din aceasta toamna:

1. Cardul de cumparaturi Destept, ofera posibilitatea efectuarii de cumparaturi utilizand un instrument de plata modern, flexibil si sigur. Accesand acest card de credit, poti obtine pana la 61 de zile perioada de gratie, 0% dobanda pentru cumparaturile in rate, 12 rate fara cost la activare, 24 de rate cu 1% cost de activare lunara si 0 cost de emitere.

2. Creditul FIT iti pune la dispozitie sume de bani cuprinse intre 1.000 si 110.000 de lei, pe perioade de la 1 an la 5 ani. Dobanda anuala efectiva pentru acest credit este de 8,22%. Pe langa aceasta dobanda avantajoasa, poti obtine si ExtrabeneFIT daca alegi sa-ti incasezi salariul prin aceasta banca.

Pentru ca luna septembrie inseamna o aglomerare de cheltuieli, creditul FIT iti ofera una dintre cele mai mari sume pe care le poti imprumuta, cu costuri rezonabile, si cu extrabeneficii, asa cum va spuneam mai sus. Creditul FIT nu are comsion de analiza, nu necesita prezentarea unei adeverinte de venit ori alte documente, nu necesia garantie imobiliara si sunt acceptate foarte multe tipuri de venituri.

Creditul FIT poate fi accesat de persoane cu varste intre 24 si 70 de ani, cu un venit lunar net de minim 800 de lei, cu conditia sa fie cetateni romani ori straini cu rezidenta in Romania.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016