Imprumut rapid online pe termen lung

De acum poti opta pentru un credit rapid online nebancar pe termen lung


Pentru un credit rapid accesabil online, o perioada de creditare de 12 luni reprezinta un termen lung de acordare.

In aceasta pozitie se gaseste spre exemplu creditul de nevoi personale rapid online de la Viva Credit. Viva Personal cum mai este el denumit se acorda pentru o perioada de maxim 12 luni fix si are un cuantum ce variaza intre 1.000 si 10.000 de lei.

Dobanda anuala efectiva pentru acest credit rapid online se situeaza intre 77 si 171%. Si completam noi, aceasta dobanda este una avantajoasa pentru un astfel de produs financiar nebancar.
Avantajul major al acestui credit accesabil online este acela ca banii ii primesti extrem de rapid, IFN-ul chiar ne asigura ca vom primi banii in aceeasi zi in care si solicitam imprumutul.

Banii ii primesti in contul bancar, odata ce ti-a fost aprobat creditul, si poti dispune de ei fie la plati cu cardul, fie pur si simplu scotand suma dorita de la bancomat.

Exista un comision de analiza pe care il vei plati o singura data, el are valoare de 250 de lei. Nu exista alte comisioane, nici de rmabursare anticipata si nici de administrare.

Creditul Viva Personal poate fi accesat online, completand formularele puse la dispozitie de IFN. La compltarea online, vei incepe cu informatiile de baza. Acestea sunt: nume si prenume, cod numeric personal, adresa de email, numar de telefon mobil, unde ati auzit de Viva Credit, cum veti utiliza acest credit (plata unei datorii sau a unei rate, reparatii sau imbunatatiri in casa ori la masina, evenimente deosebite din familie - nunti, botezuri, etc, evenimente medicale, plata unei amenzi, cheltuieli scolaizare, vacanta, alte cheltuieli, etc. Dupa ce completezi toate campurile, va trebui sa  bifezi casuta alaturata, nu inainte de a citi termenii si conditiile de utilizare. De asemenea, este bine sa cititi si informatiile standard cu privire la creditul pentru consumatori la nivel european. Tot prin bifarea acelei casute iti dai acordul ca Viva Credit sa-ti refuze cererea fara a-ti explica motivul refuzului.

Pentru informatii suplimentare privind oferta Viva Personal - creditul rapid online pe termen lung a celor de la Viva Credit, puteti sa apelati la numerele de telefon 021 303 0088 ori 0372 402 500. De asemenea puteti sa trimiteti un email pe adresa suport@vivacredit.ro.

Va mai informam ca acest credit rapid online pe termen lung este unul care merita atentia voastra daca doriti sa aveti la dispozitie o suma de bani mai mare, in regim de urgenta.

Pentru accesare, trebuie sa aveti peste 21 de ani, sa aveti un venit stabil din salariu, pensie ori PFA si sa aveti un cont bancar.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto