Vrei un credit imediat?

In aceasta perioada oamenii vor sa faca rost de bani cat mai rapid. Vor un credit imediat - cat ai bate din palme.


Este perioada din an cu cheltuieli mari, de aceea oamenii se grabesc sa faca rost de banii necesari pentru acoperirea lor.

Cei ce vor sa acceeseze un credit imediat sunt cei ce au de regula urgente, dar cum sarbatorile bat la usa, in aceasta perioada, orice cheltuiala se constituie, macar in idea solicitantului, drept o urgenta.

Daca vrei un credit imediat, poti sa apelezi fie la o banca fie la un IFN. Da, da, si bancile pot oferi credite extrem de rapid, de cand interogarea ventiurilor a devenit o formalitate. Pentru ca nu ti se mai solicita adeverinta de venit, ci doar acordul de consultare a bazei de date ANAF, bancile nu mai intarziere acordarea creditului. Poti sa primesti banii chiar in cateva ore de la solicitare, pe loc.
Exista o serie de oferte de bancare care ne asigura ca putem accesa un credit si sa primim banii in ziua accesarii. Una dintre cele mai cunoscute dintre aceste oferte bancare este cea a ING Bank - creditul pe loc. Creditul de nevoi personale rapid cu banii pe loc se acorda fara adeverinta de venit, cu dobanda fixa incepand de la 8,25%, in valoare de pana la 90.000 de lei.

O alta banca ce ofera credite extrem de rapid (poti sa primesti banii in 1-2 ore de la aprobare), este Raiffeisen Bank. Produsele lor sunt accesibile oricarui cetaten Roman. Creditul lor de nevoi personale - Flexicreditul se acorda pe o perioada de maxim 5 ani si pleaca de la o dobanda de 8,43%. Doar cu buletinul si cu acordul de verificare la ANAF, poti face rost de bani imediat. Iata deci ca si de la banca poti obtine daca vrei, un credit imediat.

O alta solutie de finantare pe loc ne este foerita de Banca Romaneasca. Tot cu acordul de consultare a ANAF, fara adeverinta de venit, putem obtine sume de bani de pana la 80.000 de lei, pe perioada de maxim 5 ani. Creditul tot mai usor este accesibil persoanelor cu varste intre 24 si 70 de ani, ce dispun de un venit lunar minim de 800 de lei. La Creditul pentru toti, dobanda anuala efectiva pleaca de la 8,9%.

Pentru finantari de la Instutiile Financiare Nebancare, poti opta pentru una din multele societati nebancare specializate in microfinantari. Exista destul IFN-uri in piata ce acorda credite imediate.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute firme nebancare la care poti apela pentru obtinerea unui credit imediat:
- Viva Credit - poti obtine banii in 2 ore de la accesare;
- Mozipo Credit - ne ofera banii in 10 minute
- Mobilo Credit ne spune ca putem primi banii in 30 de minute de la accesare
- Ferratum - ne informeaza ca de la iei putem contracta un credit pe loc
- Mindi - se lauda ca vom primi banii in 10 minute.

Iata doar cateva dintre ofertele nebancare, asa cum ne sunt ele prezentate prin informatiile disponibile in piata.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA