Credit fara consultarea Biroului de Credit

Multi romani incearca sa scape de consultarea Biroului de Credit atunci cand solicita un imprumut


Multi dintre cei ce apeleaza la IFN-uri pentru a contracta un imprumut, si-ar dori un credit fara consultarea Biroului de Credit pentru ca sunt restantieri.

Rau-platnicii, cei ce au contractat in trecut un credit bancar nu mai pot apela la banci pentru un nou credit din cauza ca bancile solicita acordul clientilor de consultare a Biroului de Credit. Si daca descopera ca esti inscris pe listele Biroului de Credit cu un scoring negativ (adica ai avut restante mai mari de 30 de zile la un moment dat, in derularea unui produs financiar anterior), nu-ti va mai acorda un nou credit.
Singura sansa de a face rost de bani a celor inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici, raman Institutiile Financiare Nebancare. Aceste societati nu tin toate cont de scoringul din BC. De regula, produse de tip imprumuturi rapide sunt accesibile si restantierilor.

Iata cateva dintre societatile nebancare la care restantierii pot solicita un credit fara consultarea Biroului de Credit (citeste mai multe informatii despre Biroul de Credit):

- Viva Credit - o societate nebancara ce acorda credite rapide online. Sumele pe care le poti obtine sunt mici, de pana la 2.000 de lei pentru o perioada de 35 de zile. Primul credit este gratuit, adica are dobanda 0. Banii ii poti primi si in doua ore de la accesare, daca esti inca in timpul programului de lucru. Se solicita sa ai o varsta de minim 20 de ani, un venit stabil si un cont bancar.

- Credius - o socitate ce ofera credite si persoanelor cu istoric negativ. Produse accesibile si acestor clienti sunt credite mici pe termen scurt. Cei de la Credius sunt destul de maleabili in ceea ce priveste creditare si mai au un avantaj important - ii gasesti peste tot. Sumele pe care le poti accesa pot urca la 3.000 de lei maxim daca esti inscris in BC, iar perioada maxima de accesare este de 11 luni, cea minima fiind de 4 luni.

- Mobilo Credit - ofera credite si persoanele cu istoric negativ in Biroul de Credit. Si acest IFN pune accentul pe rapiditatea de acordare a creditelor. Pe platforma online a Mobilo Credit ni se spune ca utilizand aplicatia Mobilo Credit, putem sa primim aprobarea in maxim 30 de kinute. Suma maxima ce poate fi accesata este de 2.000 de lei, iar perioada maxima de accesare este de 31 de zile. Pentru accesare ttrebie sa ai un venit de minim 700 de lei si minim 24 de ani.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto